Tietosuojakäytäntö

Me Skincityllä arvostamme yksityisyyttäsi ja huolehdimme aina tarkasti tietosuojasta GDPR:n mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Kerromme myös oikeuksistasi ja miten voit niitä käyttää.

On tärkeää, että tutustut ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme, jotta voit luottaa siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Esittely

Henkilötietojen käyttö

Henkilötietojen keräys

Henkilötietojen käsittely

Oikeutesi ja suostumuksesi

Henkilötunnuksen käsittely

Evästeet

#yesskincity

Ruotsin tietosuojavaltuutettu valvontaviranomainen

Kysymyksia tietosuojasta

 

1. ESITTELY

Mikä on henkilötieto ja mitä henkilötietojen käsittely tarkoittaa?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikenlaisia tietoja, jotka voidaan suoraan tai välillisesti yhdistää tiettyyn luonnolliseen henkilöön. Esimerkiksi tietokoneella käsiteltävät kuvat ja äänitallenteet voivat olla henkilötietoja, vaikka niiden yhteydessä ei ole mainittu nimeä. Salatut tiedot ja erilaiset sähköiset identiteetit (kuten IP-numerot) ovat henkilötietoja, jos ne voidaan yhdistää luonnollisiin henkilöihin. Kaikki henkilötietoja koskevat toimenpiteet ovat niiden käsittelyä, olivatpa ne automaattisia tai eivät. Esimerkkejä yleisistä käsittelytoimista ovat keruu, rekisteröinti, järjestely, jäsentäminen, tallennus, muokkaus, siirto ja poisto.

Kuka on vastuussa keräämistämme henkilötiedoista?

Skincity Sweden AB, y-tunnus 556836-9366, osoite Sjöflygvägen 35, 183 62 Täby, on yrityksen henkilötietojen käsittelystä vastuussa oleva henkilötietovastaava.

 

2. MIHIN SKINCITY KÄYTTÄÄ HENKILÖTIETOJASI?

Jäljempänä voit lukea, mihin Skincity käyttää henkilötietojasi ja miksi.

2.1. OSTOJESI JA PALVELUIDESI KÄSITTELYÄ JA SERUANTAA VARTEN

Kun käytät palveluitamme (esim. Ihotesti) tai teet ostoksia Skincityllä, sinulle luodaan asiakastili. Ollessasi kirjautuneena sisään näet kohdan Oma tili, jossa sinulla on mahdollisuus:

Katsoa siihenastisia ostojasi ja sinulle annettuja suosituksia.

Muuttaa henkilötietojasi ja asetuksiasi.

Käyttää ominaisuuksia, joilla voit poistaa tilisi tai sinusta tallennetut tiedot.

2.2 TILAUSTEN KÄSITTELYÄ VARTEN

Siihen sisältyy:

Toimitus (mukaan lukien ilmoitus ja toimitusta koskevat yhteystiedot)

Tunnistaminen ja iän tarkistaminen

Maksujen käsittely (mukaan lukien mahdollisten maksutapojen analysointi, johon voi sisältyä maksuhistorian tarkistus ja luottotarkistus Klarnalta). Osoitteiden tarkistus valtion osoiterekisteristä (SPAR) saatavia tietoja vastaan

Valitus- ja takuuasioiden käsittely

Käsittelemme seuraavia tietoja:

Nimi

Henkilötunnus

Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

Maksuhistoria

Maksutiedot

Luottotietoyritysten luottoraportit

Ostotiedot (esimerkiksi, mikä tavara on tilattu, tai toimitetaanko tavara toiseen osoitteeseen)

Oma tilin käyttäjätiedot (jos sinulla on asiakastili)

Oikeusperusta: Ostosopimuksen toimeenpano. Tarvitsemme näitä henkilötietoja, jotta voimme täyttää ostosopimuksen mukaiset velvoitteemme. Ilman henkilötietojasi emme voi täyttää sitoumuksiamme, ja meidän on pakko kieltäytyä toteuttamasta ostotapahtumaa.

Säilytysaika: Kunnes kauppa on suoritettu (mukaan lukien toimitus ja maksaminen) ja sen jälkeen 36 kuukautta mahdollisten valitusten ja takuutapausten käsittelyä varten.

2.3 YRITYKSEN LAKISÄÄTEISTEN VELVOITTEIDEN TÄYTTÄMISTA VARTEN

Yrityksen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi tarpeellisten tietojen käsittely lain, tuomioistuimen tai viranomaisten päätösten mukaan (esim. kirjanpitolaki, rahanpesua koskeva laki tai tuotevastuuta ja tuoteturvallisuutta koskevat säännöt, jotka voivat edellyttää viestintää ja tiedotusta suurelle yleisölle ja asiakkaille tuotteita koskevista hälytyksistä ja takaisinvedoista, esimerkiksi niissä havaitun virheen tai terveysvaaran vuoksi).

Tätä tarkoitusta varten käsittelemämme henkilötiedot:

Nimi

Henkilötunnus

Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

Maksuhistoria

Maksutiedot

Sinun kirjeenvaihtosi

Tiedot ostoajankohdasta, ostopaikasta, mahdollisesta virheestä/valituksista

Oma tilin käyttäjätiedot (jos sinulla on asiakastili)

Oikeusperusta: Laillinen velvollisuus. Näiden henkilötietojen keruu on lakisääteinen. Ilman henkilötietojasi emme voi täyttää sitoumuksiamme, ja meidän on pakko kieltäytyä toteuttamasta ostotapahtumaa.

Säilytysaika: Kunnes ostotapahtuma on päätetty (mukaan lukien toimitus ja maksu) ja sen jälkeen 36 kuukautta, tai Ruotsin kirjanpitolain mukaisesti käsiteltäviä tietoja enintään seitsemän vuotta.

2.4 ASIAKASPALVELUKYSYMYSTEN KÄSITTELYÄ VARTEN

Siihen sisältyy:

Viestintä ja vastaaminen kaikkiin asiakaspalveluun tulleisiin kysymyksiin (puhelimitse tai digitaalisissa kanavissa, mukaan lukien sosiaalinen media).

Tunnistus ja käyttäjätiliä koskevat kysymykset.

Mahdollisten valitusten ja tukitapausten selvittäminen (mukaan lukien tekninen tuki).

Kysymykset ja neuvonta ennen ostoa, kysymykset tuotteesta, palautuksesta, tilauksen muuttamisesta ja vastaavasta.

Käsittelemme seuraavat tiedot:

Nimi

Henkilötunnus

Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

Sinun kirjeenvaihtosi

Ostotiedot (ajankohta, ostopaikka, mahdollinen virhe/valitukset)

Ihotestin tiedot

Terveystiedot (esim. allergiset reaktiot ja terveydentilasta antamasi tiedot)

Oma tilin käyttäjätiedot (jos sinulla on asiakastili)

Oikeusperusta: Oikeutettu etu, sekä nimenomainen suostumus silloin, kun käsittelemme arkaluontoisia tietoja. Käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme meidän ja sinun oikeutetun etusi mukaisesti hoitamaan asiakaspalvelun.

Säilytysaika: 36 kuukautta asiakaspalvelutapahtuman päättymisestä.

2.5 PALVELUJEMME, TUOTTEIDEMME JA JÄRJESTELMIEMME ARVIOIMISTA, KEHITTÄMISTÄ JA PARANTAMISTA VARTEN ASIAKKAILLE YLEISESTI, SEKÄ HENKILÖKOHTAISEN JA OLENNAISEN KOKEMUKSEN TARJOAMISTA VARTEN PALVELU- JA TUOTEVALIKOIMASTAMME

Palveluiden mukauttaminen entistä käyttäjäystävällisemmäksi (esimerkiksi käyttöliittymän muuttaminen tiedonkulun helpottamiseksi tai sellaisten toimintojen korostaminen, joita asiakkaat usein käyttävät digitaalisissa kanavissamme).

Dokumentaation laatiminen, jolla pyritään tavara- ja logistiikkavirtojen parantamiseen (esimerkiksi sisäänostojen, varastojen ja toimitusten ennustamiseen).

Dokumentaation laatiminen valikoiman kehittämiseksi ja parantamiseksi.

Dokumentaation laatiminen, jotta voimme kehittää ja parantaa resurssitehokkuuttamme ympäristön ja kestävän kehityksen kannalta (esimerkiksi tehostamalla sisäänostoa ja toimitusten suunnittelua).

Dokumentaation laatiminen, jolla pyritään suunnittelemaan varastojen uusiminen ja tyhjentäminen.

Mahdollisuuden tarjoaminen asiakkaillemme vaikuttaa tuotevalikoimaamme.

Dokumentaation laatiminen tietotekniikkajärjestelmien parantamiseksi, sekä yrityksen ja verkkosivustollamme vierailijoiden/asiakkaidemme turvallisuuden lisäämiseksi yleisesti.

Tähän tarkoitukseen kerättyjen tietojen analysoiminen. Keräämiemme tietojen perusteella (esim. ostohistoria, ikä ja sukupuoli) sinut lajitellaan asiakasryhmään (niin kutsuttu asiakassegmentti), jota koskien analyysit tehdään koostettuina tunnistamattomaksi tehtyjen tai pseudonymisoitujen tietojen avulla siten, ettei niitä voida yhdistää sinuun yksilönä. Analyysista saatuja tietoja käytetään sisäänostettavien tuotteiden valinnan perusteena sekä Oma tili -osion kehittämiseen Skincity.fi -sivustolla.

Tähän tarkoitukseen käsittelemme seuraavia tietoja:

Ikä

Sukupuoli

Sähköpostiosoite

Asuinpaikkakunta

Palveluitamme ja tuotteitamme koskeva kirjeenvaihto ja palaute

Osto- ja käyttäjäkohtaiset tiedot (esimerkiksi klikkaus- ja vierailuhistoria)

Ihotestin yhteydessä jätetyt tiedot

Asiakastyytyväisyyskysely ja tutkimukset

Käytettävien laitteiden tekniset tiedot ja asetukset (kuten kieliasetus, IP-osoite, selaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, näytön tarkkuus ja alusta)

Tietoja vuorovaikutuksesta kanssamme, ts. miten olet käyttänyt palvelua, kirjautumismenetelmä, missä ja kuinka kauan eri sivuilla on vierailtu, vastausajat, latausvirheet, palveluun tuleminen ja siitä poistuminen jne.

Tietoja siitä, miten käytät verkkosivustojamme ”evästeiden” kautta. Voit lukea lisätietoja evästeistä ja siitä, miten niitä käytetään täältä.

Oikeusperusta: Oikeutettu etu. Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme toimia meidän ja asiakkaidemme oikeutetun edun mukaisesti palvelujemme, tuotteidemme ja järjestelmiemme arvioimiseksi, kehittämiseksi ja parantamiseksi. Sopimus, jos kyseessä on ihotestin yhteydessä antamasi tiedot ja nimenomainen suostumus silloin, kun kyse on arkaluontoisista henkilötiedoista.

Säilytysaika: 36 kuukautta tietojen keräyksestä alkaen.

2.6 PALVELUN VÄÄRINKÄYTÖN ESTÄMISTÄ TAI YRTYKSEEN TAI ASIAKKAISIIN KOHDISTUVIEN RIKOSTEN ESTÄMISTÄ, EHKÄISEMISTÄ JA SELVITTÄMISTÄ VARTEN

Mahdollisten petosten tai muiden lainrikkomusten ehkäiseminen ja selvittäminen. Roskapostin, tietojenkalastelun, häirinnän, käyttäjätileille tehtävien laittomien kirjautumisyritysten tai muiden laissa kiellettyjen toimien tai osto-, jäsenyys- tai palveluehtojemme vastaisten toimien estäminen. IT-ympäristön suojaaminen hyökkäyksiltä ja tunkeutumiselta ja sen parantaminen tässä tarkoituksessa.

Tätä tarkoitusta varten käsittelemme:

Henkilötunnus

Osto- ja käyttäjäkohtaiset tiedot (esimerkiksi klikkaus- ja vierailuhistoria).

Käytettävien laitteiden tekniset tiedot ja asetukset (kuten kieliasetus, IP-osoite, selaimen asetukset, aikavyöhyke, käyttöjärjestelmä, näytön tarkkuus ja alusta).

Tietoja siitä, miten digitaalisia palveluitamme käytetään.

Oikeusperusta: Lakisääteisen velvoitteen täyttäminen (jos sellainen on) tai oikeutettu etu. Jos laillista velvoitetta ei ole, käsittely on välttämätöntä, jotta voimme oikeutetun etumme mukaisesti estää palvelun väärinkäytön tai estää, ehkäistä ja selvittää yritykseen kohdistuvat rikokset.

Säilytysaika: 36 kuukautta keräyksen jälkeen.

2.7 YKSILÖLLISEN IHONHOIDON JA NEUVONNAN TARJOAMISTA VARTEN

Ihonhoidon tekemiseen asiakkaalle sekä mahdollinen hoidon seuranta, ihotesti. Suositukset tuotteista käyttäjien tarpeiden ja toiveiden pohjalta sekä tietoja siitä, miten niitä käytetään haluttujen tulosten saamiseksi. Henkilökohtainen ihonhoitoneuvonta puhelimitse, chatin kautta, hoidon yhteydessä, videolla tai sähköpostilla. Myöhempi ihonhoitokonsultaatio. Tuotteiden markkinointi asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

Tätä varten käsittelemme:

Nimi

Yhteystiedot (esim. osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

Sukupuoli

Ikä suunnilleen

Ostotiedot

Ihon sävy

Kuva, mikäli käyttäjä valitsee tämän

Ihotestistä saadut terveyttä koskevat tiedot

Oikeusperusta: Ihonhoitoneuvontasopimuksen toteuttaminen sekä nimenomainen hyväksyntä silloin, kun käyttäjä luovuttaa itsestään arkaluontoisia tietoja. Etujen punnitseminen markkinointia varten. Sekä Skincityn että käyttäjän edun mukaista on, että käyttäjä ostaa hänelle sopivia tuotteita. Hoitojen seuranta pidemmän ajan kuluessa.

Säilytysaika: 60 kuukautta tietojen keräyksestä.

2.8 REKRYTOINTIA JA HENKILÖSTÖHALLINTOA VARTEN

Työhakemusten ja mahdollisten uusien työntekijöiden tietojen käsittely. Työsuhteen päättyminen. Mahdollisten kuntoutus- ja syrjintätapausten hallitseminen.

CV

Nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Henkilön itse (vapaaehtoisesti) lataama kuva

Henkilötunnus

Henkilökohtainen kirje, joka sisältää potilashistoriatietoja tai vastaavia

Henkilöstöosaston ja hakijan kirjeenvaihto

Henkilöstöosaston haastatteluista tekemät muistiinpanot

Tehtävään liittyvän työkokeen testitulokset

Suosittelijoiden yhteystiedot

Oikeusperusta: Oikeutettu etu viedä rekrytointiprosessi päätökseen sekä tarvittaessa säilyttää tiedot varmuuden vuoksi syrjintätapausten tai vastaavien tueksi. Nimenomainen suostumus, jos asiakirjoissa voi esiintyä arkaluontoisia tietoja.

Säilytysaika: 60 kuukautta tietojen keräämisestä tai rekrytointiprosessin päättymisestä.

2.9 SUOSITTELIJOIDEN TARKISTUSTA VARTEN REKRYTOINNIN YHTEYDESSÄ

Jos joku on rekrytointiprosessin aikana jättänyt suosittelijoiden yhteystietoja, tallennamme niistä vain nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Säilytämme tiedot rekrytointiprosessin loppuun asti.

 

3. MISTÄ LÄHTEISTÄ HAEMME HENKILÖTIETOJASI?

Niiden tietojen lisäksi, jotka olet itse antanut meille, tai jotka me olemme keränneet sinusta ostoksiesi ja palveluidemme käytön perusteella, voimme myös kerätä henkilötietoja muista lähteistä (nk. kolmannet osapuolet). Kolmansilta osapuolilta keräämiämme tietoja ovat:

Osoitetiedot julkisista rekistereistä, jotta voimme varmistua siitä, että osoitetietosi ovat oikeat

Luottoluokituslaitoksilta, pankeilta tai luottotietoyrityksiltä saadut luottokelpoisuutta koskevat tiedot

Jos haluat kirjautua sisään Facebook-tilisi kautta, Facebook jakaa kanssamme sähköpostiosoitteesi, nimesi sekä kuvasi. Kuvaa ei kuitenkaan tallenneta. Huomaathan, että jos kirjaudut sisään Facebookin kautta, eikä sinulla ole meille vielä asiakastiliä, niin sellainen luodaan sinulle automaattisesti. Silloin tallennamme Facebook-tiliisi linkittämäsi sähköpostiosoitteen. Facebookin tietosuojakäytännöstä voit lukea lisää täältä.

 

4. MINKÄ TAHOJEN KANSSA VOIMME JAKAA HENKILÖTIETOJASI?

Henkilötietojen käsittelijät. Palveluidemme tarjoamisen kannalta välttämättömissä tapauksissa, jaamme henkilötietojasi sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat meille niin kutsuttuja henkilötietojen käsittelijöitä. Henkilötietojen käsittelijä on yritys, joka käsittelee tiedot meidän puolestamme ja meidän ohjeidemme mukaan. Meillä on henkilötietojen käsittelijöitä, jotka auttavat meitä:

1) Kuljetuksissa (logistiikkayritykset ja huolitsijat)

2) Maksuratkaisut (korttitapahtumia vastaanottavat yritykset, pankit ja muut maksupalveluntarjoajat)

3) Markkinointi (painatus, sosiaalinen media, mediatoimistot tai mainostoimistot)

4) IT-palvelut (yritykset, jotka tarjoavat tarvittavia toimintoja, teknistä tukea ja IT-ratkaisujen ylläpitoa)

Kun henkilötietojasi jaetaan henkilötietojen käsittelijän kanssa, se tehdään vain sellaisia tarkoituksia varten, jotka ovat sopusoinnussa niiden tarkoitusten kanssa, joihon olemme keränneet tiedot (esimerkiksi velvollisuutemme täyttämiseksi ostosopimuksen mukaisesti). Tarkistamme kaikki henkilötietojen käsittelijät varmistaaksemme, että he voivat tarjota riittävät takeet henkilötietojen turvallisuudesta ja luottamuksellisuudesta. Olemme laatineet kirjalliset sopimukset kaikkien henkilötietojen käsittelijöiden kanssa, joiden nojalla ne takaavat käsiteltävien henkilötietojen turvallisuuden ja sitoutuvat noudattamaan turvallisuusvaatimuksiamme sekä henkilötietojen kansainvälistä siirtoa koskevia rajoituksia ja vaatimuksia.

Itsenäisesti rekisterinpitäjinä toimivat yritykset. Jaamme henkilötietojasi myös eräiden itsenäisten rekisterinpitoyritysten kanssa. Itsenäinen rekisterinpitäjä määrittää, miten niille luovutettuja henkilötietoja käsitellään, emme me. Itsenäiset rekisterinpitäjät, joiden kanssa jaamme henkilötietojasi ovat:

1) Valtion viranomaiset (poliisi, Ruotsin veroviranomainen tai muut viranomaiset), jos olemme siihen velvoitettuja lain nojalla tai rikosepäilyn vuoksi.

2) Yleisessä tavaraliikenteessä toimivat yritykset (logistiikkayritykset ja huolitsijat)

3) Maksuratkaisuja tarjoavat yritykset (korttitapahtumia vastaanottavat yritykset, pankit ja muut maksupalveluntarjoajat)

Kun henkilötietosi jaetaan itsenäisen rekisterinpitäjän kanssa, niihin sovelletaan kyseisen yrityksen tietosuojakäytäntöä ja henkilötietojen hallintaa.

Klarna henkilötietojen käsittely

Käytössämme on Klarnan kassa ja sen vuoksi, kun teet ostoksia meiltä, Klarna tulee käsittelemään henkilötietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa. Henkilötietoja käsitellään esimerkiksi sopimuksen täytäntöönpanossa sekä tunnistamisen ja luottotarkastuksen toteutuksen yhteydessä ulkoisten ja sisäisten tietokantojen kautta. Tarkempia tietoja Klarnan henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietojenkäsittelyn yhteydessä löydät täältä: Klarnan tietosuojakäytäntö

Missä käsittelemme henkilötietojasi?

Pyrimme aina siihen, että henkilötietosi käsiteltäisiin EU-/ ETA-alueella, ja kaikki omat IT-järjestelmämme sijaitsevat EU-/ ETA-alueella. Järjestelmän tuki- ja ylläpitotoimien aikana saatamme kuitenkin olla pakotettuja siirtämään tietoja EU:n/ ETA-alueen ulkopuolelle esimerkiksi, jos jaamme henkilötietojasi henkilötietojen käsittelijän kanssa, joka joko itse tai alihankkijan välityksellä, on sijoittautunut tai tallentaa tietoja EU:n/ ETA-alueen ulkopuoliseen maahan. Näissä tapauksissa henkilötietojen käsittelijä saa tutustua vain tarkoituksen kannalta olennaisiin tietoihin (esimerkiksi lokitiedostot).

Riippumatta siitä, missä maassa henkilötietosi käsitellään, toteutamme kaikki kohtuulliset oikeudelliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että suojelun taso on sama kuin EU:ssa/ ETA-alueella. Tapauksissa, joissa henkilötietoja käsitellään EU:n/ ETA:n ulkopuolella, suojelun taso taataan joko EU:n komission päätöksellä, jonka mukaan kyseinen maa takaa riittävän tasoisen suojan tai käyttämällä niin sanottuja asianmukaisia suojatoimia. Esimerkkejä sopivista suojelutoimenpiteistä hyväksytään vastaanottajamaan käytännesäännöt, vakiosopimuslausekkeet, sitovat yrityksen sisäiset säännöt tai yksityisyyden suoja. Jos haluat kopion toteutetuista suojatoimista, tai tietoja siitä, mihin ne on lähetetty, voit ottaa meihin yhteyttä.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Emme koskaan säilytä henkilötietojasi kauempaa kuin on tarpeen kunkin tarkoituksen kannalta. Katso tarkempia tietoja kunkin käyttötarkoituksen mukaisista säilytysajoista.

 

5. SINUN OIKEUTESI JA SUOSTUMUKSESI

Mitä oikeuksia sinulla on rekisteröityneenä?

äyttöoikeus (niin kutsuttu rekisteriote). Olemme aina avoimia ja toimimme läpinäkyvästi sen suhteen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Jos haluat tarkempia tietoja siitä, mitä henkilötietoja meillä on juuri sinusta, voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi. Tiedot annetaan rekisteritiedostona, jossa määritellään käyttötarkoitus, henkilötietoluokat, vastaanottajaluokat, säilytysajanaksot, tiedot siitä, missä tiedot on kerätty sekä automaattisen päätöksenteon olemassaolo.

Huomaa, että jos saamme pyynnön pääsystä henkilötietoihin, voimme pyytää lisätietoja voidaksemme varmistaa pyyntösi tehokkaan käsittelyn ja varmistuaksemme, että tiedot annetaan oikealle henkilölle.

Oikeus oikaisuun. Voit pyytää henkilötietojesi oikaisua, mikäli havaitset niissä virheitä. Sinulla on myös oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja ilmoitetussa tarkoituksessa.

Huomaa, että jos sinulla on asiakasprofiili Skincity.fi-sivustolla, voit itse muuttaa joitakin tietoja suoraan Oma tili -osiossa.

Voit milloin tahansa peruuttaa meille antamasi suostumuksen. Esimerkiksi suostumuksen uutiskirjeiden vastaanottamiseen.

Oikeus poistamiseen. Voit pyytää sinua koskevien henkilötietojen poistamista, jos:

Tiedot eivät enää ole välttämättömiä niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty tai joita varten niitä on käsitelty

Vastustat oikeutetun etumme pohjalta tekemäämme etujen punnitsemista, ja jos syysi vastustaa ovat painavampia kuin oikeutettu etumme

Vastustat käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin

Henkilötietoja käsitellään laittomasti

Henkilötiedot on poistettava, jotta täyttäisimme meille asetettua lakisääteistä velvoitetta

Henkilötietoja on kerätty (alle 13-vuotiaalle) lapselle, josta olet vanhempana vastuussa ja tietojen keruu on tapahtunut tietoyhteiskunnan palveluihin liittyvän tarjouksen yhteydessä (esim. sosiaalinen media).

Huomaa, että meillä voi olla oikeus kieltäytyä pyynnöstäsi, jos lakiin perustuvat velvoitteet estävät meitä välittömästi poistamasta tiettyjä henkilötietoja. Tällaisia velvoitteita voi aiheutua kirjanpito- ja verolainsäädännöstä, pankki- ja rahanpesulainsäädännöstä sekä kuluttajalainsäädännöstä. Henkilötietojen käsittely voi olla välttämätöntä myös oikeusvaateiden perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos olemme estyneitä toteuttamaan poistopyyntöä, estämme sen sijaan henkilötietojen käytön muihin tarkoituksiin kuin siihen, joka estää pyydetyn poiston.

Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Jos kyseenalaistat käsittelemiemme henkilötietojen oikeellisuudeen, voit pyytää rajoitettua käsittelyä sinä aikana, kun tarkistamme, ovatko henkilötietosi oikeat. Jos emme enää tarvitse henkilötietoja mainittuihin tarkoituksiin, mutta sinä tarvitset niitä oikeusvaateiden perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, voit pyytää tietojen rajoitettua käsittelyä meillä. Tämä tarkoittaa, että voit pyytää, ettemme poista tietoja. Jos olet vastustanut oikeutettua etua koskevaa etujen punnintaa, jonka olemme tehneet oikeudellisena perustana tiettyä tarkoitusta varten, voit pyytää rajoitettua käsittelyä sinä aikana, kun tarkistamme, painavatko oikeutetut intressimme enemmän kuin sinun etusi saada tiedot poistetuksi.

Jos käsittelyä on rajoitettu jossakin edellä mainituista tilanteessa, voimme varsinaisen säilytyksen lisäksi käsitellä tietoja vain oikeusvaateiden perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, jonkun muun oikeuksien suojelemiseksi, tai jos olet antanut suostumuksesi.

Oikeus vastustaa tietynlaista käsittelyä. Sinulla on aina oikeus välttää suoramarkkinointia ja vastustaa kaikkea henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu etujen punnitsemiseen.

Oikeutettu etu: Tapauksissa, joissa käytämme etujen punnitsemista laillisena perusteena johonkin tarkoitukseen, sinulla on mahdollisuus vastustaa käsittelyä. Jotta voisimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä tällaisen vastalauseen jälkeen, meidän on kyettävä esittämään käsittelylle pakottava oikeutettu syy, joka painaa enemmän kuin sinun etusi, oikeutesi tai vapautesi. Muussa tapauksessa voimme käsitellä tietoja vain oikeusvaateiden perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Suoramarkkinointi (mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksiin tehdyt analyysit): Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointiin. Vastustus kattaa myös suoramarkkinointitarkoituksiin tehdyt henkilötietoanalyysit (niin sanottu profilointi). Suoramarkkinointi viittaa kaikentyyppisiin kentällä toteutettaviin markkinointitoimenpiteisiin (esimerkiksi postitse, sähköpostilla ja tekstiviestillä). Markkinointitoimet, joissa sinä asiakkaana olet aktiivisesti päättänyt käyttää jotakin palveluistamme tai muuten ollut yhteydessä yritykseemme saadaksesi lisätietoa palveluistamme, ei lasketa suoramarkkinoinniksi (esimerkiksi tuotesuositukset tai muut toiminnot ja tarjoukset Oma tili -osiossa).

Jos vastustat suoramarkkinointia, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn tähän tarkoitukseen sekä kaikki suoramarkkinointitoimet. Voit muuttaa suoramarkkinointia koskevia asetuksiasi Oma tili -osiossa, markkinointiviestin Peruuta tilaus -linkillä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Oikeus tietojen siirtämiseen: Jos oikeutemme käsitellä henkilötietojasi perustuu sinun suostumukseesi tai kanssasi tehtyyn sopimukseen, sinulla on oikeus pyytää sinua koskevien tietojen ja meille luovuttamiesi tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle (ns. Tietojen siirrettävyys). Tietojen siirrettävyyden edellytys on se, että siirto on teknisesti mahdollista ja voidaan toteuttaa automatisoidusti.

 

6. MITEN SKINCITY KÄSITTELEE HENKILÖTUNNUKSIASI?

Miten käsittelemme henkilötunnuksia?

Käsittelemme henkilötunnustasi vain, jos se on tarkoituksen kannalta selkeästi perusteltua, välttämätöntä varman tunnistamisen kannalta tai jos on olemassa jokin muu merkittävä syy. Minimoimme henkilötunnuksesi käytön niin vähäiseen kuin mahdollista, käyttämällä syntymäaikaasi silloin, kun se on riittävä.

Miten henkilötietojasi suojataan?

Käytämme IT-järjestelmiä luottamuksellisuuden, yksityisyyden ja henkilötietojen saannin suojaamiseksi. Olemme toteuttaneet erityisiä turvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi laittomalta tai luvattomalta käsittelyltä (kuten luvaton henkilötietojen tarkastelu, menettäminen, tuhoaminen tai vahingoittuminen). Henkilötietoihisi saavat pääsyn vain sellaiset henkilöt, joiden on käsiteltävä niitä, jotta voimme täyttää ilmoitetut velvoitteemme.

 

7. EVÄSTEET

Mitä evästeet ovat, ja miten niitä käytetään?

Evästeet ovat pieni tekstitiedosto, joka koostuu kirjaimista ja numeroista, jotka on lähetetty verkkopalvelimestamme ja jotka on tallennettu selaimeesi tai laitteeseesi. Skincity.fi -sivustolla me käytämme seuraavia evästeitä:

1) Istuntoevästeet (väliaikainen eväste, joka päättyy, kun suljet selaimen tai laitteen)

2) Pysyvät evästeet (tietokoneellesi jäävät evästeet, kunnes poistat ne tai ne vanhentuvat)

3) Ensimmäisen osapuolen evästeet (vierailemasi sivuston asettamat evästeet)

4) Kolmannen osapuolen evästeet (kolmannen osapuolen verkkosivuston asettamat evästeet. Käytämme niitä ensisijaisesti analyysien tekemiseen, esim. Google Analyticsin avulla.)

5) Samankaltaiset tekniikat (tekniikoita, jotka tallentavat tietoja selaimellesi tai laitteellesi samantapaisesti kuin evästeet)

Käyttämämme evästeet parantavat yleensä tarjoamiamme palveluita. Jotkin palveluistamme tarvitsevat evästeitä toimiakseen oikein, kun taas toiset parantavat palveluita sinulle. Käytämme evästeitä saadaksemme yleistä analyyttista tietoa siitä, miten käytät palveluitamme, jotta voimme tallentaa toiminnallisia asetuksia kuten kielen ja muita tietoja. Käytämme evästeitä myös voidaksemme tarjoja sinulle sopivaa mainontaa.

Voinko hallita evästeiden käyttöä itse?

Kyllä! Selaimessasi tai laitteessasi voit muuttaa evästeiden käytön ja laajuuden asetuksia. Siirry selaimen tai laitteen asetuksiin, jos haluat lisätietoja evästeasetusten muuttamisesta. Voit esimerkiksi estää kaikki evästeet, hyväksyä vain ensimmäisen osapuolen evästeet tai poistaa evästeet, kun suljet selaimen. Muista, että osa palveluistamme ei välttämättä toimi, jos estät tai poistat evästeet. Voit lukea lisää evästeistä yleisesti Ruotsin posti- ja telehallituksen verkkosivustolta, pts.se.

 

8. #YESSKINCITY

Me Skincityllä rakastamme ihonhoitotarinoita! On ihanaa nähdä tuotteitamme uusissa kodeissaan. Tämä on meille niin tärkeää, että haluaisimme jakaa Instagramiin postaamiasi kuvia omissa kanavissamme, kuten sivuillamme Skincity.fi, Instagramissa ja uutiskirjeessämme.

Jos saat meiltä pyynnön jakaa kuvasi (ja haluat suostua siihen), vastaa kommentoimalla kuvaan hashtagilla #yesskincity . Tällöin suostut seuraavaan:

Annat luvan Ruotsiin numerolla 556836-9366 rekisteröidylle yritykselle Skincity AB luvan käyttää kuviasi markkinoinnissa ja/tai mainonnassa ei-eksklusiivisesti, ilman rojalteja ja mitään velvoitteita sinulta. Annat luvan mm. kopioida, jakaa ja muokata kuviasi. Erityisesti annat Skincitylle luvan käyttää kuvia, joista sinut voidaan tunnistaa markkinointi- ja/tai mainontatarkoituksessa Ruotsin lain mukaisesti: Lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Vakuutat, että omistat oikeudet julkaisemaasi materiaaliin ja sinulla on kuvassa olevien henkilöiden suostumus. Vakuutat, että olet yksityinen henkilö etkä yhtiö ja vähintään 18-vuotias tai sinulla on vanhempiesi suostumus. Skincityn liittyvien kuviesi käyttäminen ei loukkaa kolmatta osapuolta tai mitään lakia.

Vapautat täten Skincityn kaikista vaatimuksista maksaa sinulle kuvien käyttämisestä ja vapautat Skincityn ja sen alaisuudessa toimivat henkilöt kaikesta vastuusta (myös kolmannen osapuolen), joka liittyy kuvien käyttämiseen edellä kuvatulla tavalla.

Ruotsin laki säätelee näitä ehtoja, joissa Tukholman toimivaltaisilla tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta kaikissa tähän liittyvissä riita-asioissa.

Jos haluat vetää pois suostumuksesi antaa kuvasi Skincityn käyttöön, sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin klikkaamalla“I” -ikonia alavasemmalla nettisivuillamme julkaistussa kuvassasi. Tämä linkki aukeaa lomakkeeseen, jossa voit poistaa suostumuksesi.

 

9. TIETOSUOJAVALTUUTETTU VALVONTAVIRANOMAINEN

Mitä tarkoittaa, että tietosuojavaltuutettu on valvontaviranomainen?

Tietosuojavaltuutettu on vastuussa lakien soveltamisen valvonnasta, ja jokainen, jonka mielestä jokin yritys käsittelee henkilötietoja väärin, voi jättää valituksen tietosuojavaltuutetulle.

 

10. MIKÄ ON HELPOIN TAPA OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ TIETOSUOJAA KOSKEVISSA KYSYMYKSISSÄ?

Voit milloin tahansa lähettää asiakassuhteita koskevat kysymyksesi osoitteeseen info@skincity.fi tai ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen DPO@skincity.fi.

 

Voimme tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöön. Tietosuojakäytännön uusin versio on aina saatavilla tällä sivustolla. Jos päivitykset ovat tärkeitä henkilötietojesi käsittelyn kannalta (kuten ilmoitetun käyttötarkoituksen tai henkilötietoluokan muuttaminen) tai jos päivitykset eivät ole tärkeitä henkilötietojesi käsittelyn kannalta, mutta ovat merkityksellisiä sinulle, saat tietoa Skincity.se-sivustolla ja sähköpostitse (jos olet antanut sähköpostiosoitteesi) hyvissä ajoin ennen kuin päivitykset tulevat voimaan. Kun julkaisemme tietoja päivityksistä, selitämme myös niiden sisällön ja sen, miten ne vaikuttavat sinuun.

-

Ostoskori
Minun Ihonhoitorutiinini
Kieli & Maa

Toimitetaan: United States
Valuutta: EUR

Kieli: Finnish